arrow

Information angående coronaviruset/covid-19

Med tanke på coronavirusets spridning vill vi gärna uppmärksamma er på hur vi på Sveriges Radio valt att agera vad gäller våra publika evenemang.

Vår säkerhetsavdelning följer noggrant utvecklingen och spridningen av coronaviruset och uppdaterar oss dagligen på förhållningsregler och restriktioner. Sedan en tid tillbaka kontrollerar vi att artister, solister och musiker som kommer till oss inte har vistats i något av riskområdena och vi har tydliga regler om hur vi som anställda ska agera om vi känner oss sjuka, har varit i ett riskområde eller har träffat någon som vistats i ett riskområde.

Uppdatering från och med den 27 maj kl 09:30

Med anledning av den rådande coronasituationen måste vi tyvärr meddela att Sveriges Radio den 18 maj förlängt sitt tidigare beslut om att ställa in alla publika evenemang. Beslutet gäller fram till den 31 augusti, och gäller även Berwaldhallens konserter. Det innebär en utökning av de sedan tidigare inställda konserterna under mars till juni månad. De planerade konserterna under denna period ersätts av konsertprogram med något mindre besättningar, som direktsänds eller spelas in av Sveriges Radio P2 och livestreamas via berwaldhallen.se/play.

Beslutet innebär att årets Östersjöfestival 22-30 augusti 2020 ställs in. Läs mer här.

Detta innebär att biljettkontoret i Berwaldhallen håller stängt tills vidare. Försäljningen av konserter längre fram fortgår dock som vanligt på www.berwaldhallen.se/kalender

Behöver du komma i kontakt med oss, hör av dig:
Per telefon: 08-784 18 00 öppen måndag-fredag kl 11-18
Per mejl: biljettkontoret.berwaldhallen@sverigesradio.se

FÖLJANDE GÄLLER FÖR DIG SOM HAR KÖPT BILJETT TILL KONSERT UNDER MARS – AUGUSTI:
Alla som har en e-postadress kopplad till sitt köp kommer att få ett mejl med information gällande sin inställda konsert. Det är högt tryck på vår kundtjänst just nu. Vi arbetar oss igenom konsert efter konsert så vi hoppas du har överseende med att det kan ta längre tid att få information.

FÖR DIG SOM ABONNERAR PÅ EN KONSERTSERIE – Vi kommer att kompensera dig för din inställda abonnemangskonsert och kommer att mejla ut ytterligare information. Har vi ingen e-post kopplad till ditt abonnemang kommer du att få information per post eller per telefon. Det kan dröja extra lång tid då vi har en stor arbetsbörda just nu.

BILJETT KÖPT VIA BERWALDHALLEN.SE
Du kommer automatiskt få tillbaka pengar på det kort/konto du använde vid köp. Betalade du med ett presentkort, kommer du få ett nytt presentkort mejlat till dig. Det kan dröja extra lång tid för återbetalningen då vi har en stor arbetsbörda just nu.
För dig som köpt lösbiljett på webben före den 25 sep 2019 – Då vi bytte försäljningssystem i september 2019 kan vi tyvärr inte föra över pengar till ditt kort/konto. Vi ber dig kontakta oss för att få ett presentkort alternativt pengar tillbaka. Vill du ha ett presentkort mejlat till dig går det självklart bra. Hör av dig så hjälper vi dig. Vi ber om ursäkt om detta skapar
besvär för dig.
För dig som valt Payex faktura som betalsätt – du kommer få en kreditfaktura från Swedbank skickad till dig.

BILJETT KÖPT I BERWALDHALLENS BILJETTKASSA/VIA BANKGIROINBETALNING:
Vi ber dig kontakta oss för att få ett presentkort alternativt pengar tillbaka. Vill du ha ett presentkort mejlat till dig går det självklart bra. Vi ber om ursäkt om detta skapar besvär för dig.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig:
Per telefon: 08-784 18 00 öppen måndag-fredag kl 11-18
Per mejl: biljettkontoret.berwaldhallen@sverigesradio.se
Observera att Biljettkontoret i Berwaldhallen håller stängt tills vidare, så det går inte att besöka oss.

Eventuell serviceavgift återbetalas ej.

Ytterligare information om coronaviruset/covid-19 finns på Folkhälsomyndighetens hemsida​​​​​​​. Läs folkhälsomyndighetens hemställan till regeringen.