arrow

Information angående coronaviruset/covid-19

Med tanke på coronavirusets spridning vill vi gärna uppmärksamma er på hur vi på Sveriges Radio valt att agera vad gäller våra publika evenemang.

Vår säkerhetsavdelning följer noggrant utvecklingen och spridningen av coronaviruset och uppdaterar oss regelbundet på förhållningsregler och restriktioner. Vi kontrollerar att artister, solister och musiker som kommer till oss inte har vistats i något av riskområdena och vi har tydliga regler om hur vi som anställda ska agera om vi känner oss sjuka, har varit i ett riskområde eller har träffat någon som vistats i ett riskområde.

Uppdatering från och med den 2 juli

Med anledning av den rådande coronasituationen måste vi tyvärr meddela att Berwaldhallens publika evenemang är inställda till och med den sista september. Beslutet innebär att årets Östersjöfestival 22-30 augusti 2020 ställs in. Läs mer här.

En trygg miljö för dig som besökare
Vi vill vara säkra på att ge dig som besökare en så trygg miljö som möjligt. Eftersom Folkhälsomyndigheten fortsatt rekommenderar max 50 personer i en folksamling kommer vi i augusti och september inte att släppa in någon publik i hallen. Vi hoppas istället att vi kan ses igen på riktigt i oktober och kommer därför även skjuta på biljettsläppet för den nya säsongens konserter. Vi återkommer med nytt datum för biljettsläpp och med mer information för hur ditt besök i Berwaldhallen ska vara så tryggt som möjligt när vi ses igen.

Konserter i Sveriges Radio P2 och på Berwaldhallen Play i augusti och september
I augusti och september kommer vi att fortsatt sända konserter i Sveriges Radio P2 och på Berwaldhallen Play. Då bjuds det på fantastisk musik med allt ifrån klassiskt till jazz och barnkonserter som startar upp säsongen 2020-2021. Håll utkik i augusti då vi släpper konsertprogrammen. Flera av vårens konserter finns att se i efterhand hela sommaren på Berwaldhallen Play.

Biljettkontoret i Berwaldhallen håller stängt tills vidare.

Behöver du komma i kontakt med oss, hör av dig:
Per telefon: 08-784 18 00 öppen måndag-fredag kl 11-18
Per mejl: biljettkontoret.berwaldhallen@sverigesradio.se

Följande gäller för dig som har köpt biljett till konsert under mars – augusti: 
Vi återbetalar hela beloppet för köpta biljetter. Alla som har en e-postadress kopplad till sitt köp har fått ett mejl med mer information gällande sin inställda konsert. Du kan även läsa mer nedan gällande återbetalningar.

För dig som abonnerar på en konsertserie:
Vi har kompenserat dig för dina inställda abonnemangskonserter under våren och återbetalat beloppet för de konsertserierna med en festivalkonsert i abonnemanget. Du som abonnent har fått information hemskickad till dig gällande ditt abonnemang för kommande säsong. Återbetalning för de inställda septemberkonserterna i abonnemang sker under augusti månad.

Funderar du på att köpa en konsertserie inför nästa säsong eller har frågor om abonnemangsförnyelsen? Läs gärna våra Frågor & svar.

Biljett köpt via berwaldhallen.se 
Du kommer automatiskt få tillbaka pengar på det kort/konto du använde vid köp. Betalade du med ett presentkort, kommer du få ett nytt presentkort mejlat till dig.

För dig som köpt lösbiljett på webben före den 25 sep 2019 – Då vi bytte försäljningssystem i september 2019 kan vi tyvärr inte föra över pengar till ditt kort/konto. Vi ber dig kontakta oss för att få ett presentkort alternativt pengar tillbaka. Vill du ha ett presentkort mejlat till dig går det självklart bra. Hör av dig så hjälper vi dig. Vi ber om ursäkt om detta skapar besvär för dig.

För dig som valt Payex faktura som betalsätt – du kommer få en kreditfaktura från Swedbank skickad till dig.

Biljett köpt i Berwaldhallens biljettkassa/via bankgiroinbetalning:
Vi ber dig kontakta oss för att få ett presentkort alternativt pengar tillbaka. Vill du ha ett presentkort mejlat till dig går det självklart bra. Vi ber om ursäkt om detta skapar besvär för dig.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig:
Per telefon: 08-784 18 00 öppen måndag-fredag kl 11-18
Per mejl: biljettkontoret.berwaldhallen@sverigesradio.se
Observera att Biljettkontoret i Berwaldhallen håller stängt tills vidare, så det går inte att besöka oss.

Eventuell serviceavgift återbetalas ej.

Ytterligare information om coronaviruset/covid-19 finns på Folkhälsomyndighetens hemsida​​​​​​​. Läs folkhälsomyndighetens hemställan till regeringen.