arrow

INFORMATION MED ANLEDNING AV CORONAPANDEMIN

Uppdatering 24 mars 2021:
Med anledning av rådande omständigheter kommer alla konserter i Berwaldhallen under våren 2021 fortsatt genomföras utan publik i salen. Som vanligt sänds istället konserterna i Sveriges Radio P2 och med bild på Berwaldhallen Play. Det är gratis för alla och inget login behövs.


SÄSONGEN 2020-2021 I BERWALDHALLEN

Den 41:a konsertsäsongen i Berwaldhallen, med Radiokören och Sveriges Radios Symfoniorkester, ser lite annorlunda ut än vad vi från början planerat med anledning av rådande coronapandemi. Hösten inleddes med publikfria konserter som vi sänt på Berwaldhallen Play och i P2 för alla att ta del av.

Vi lever med kort framförhållning och förändrade förutsättningar för i stort sett alla konserter vi har, framförallt under hösten. Det handlar om att dirigenter och artister inte har möjlighet att komma till oss när det var tänkt, att vi måste förhålla oss till alla länders olika karantänsregler, att vi måste anpassa antalet musiker och korister på scenen och så vidare. Allt det här påverkar programläggningen, både innehåll, längd och konserttillfälle.

Trots denna osäkerhet i programläggningen jobbar vi febrilt med att kunna erbjuda dig fantastiska konsertprogram. I vår konsertkalender kan du ta del av vårt uppdaterade konsertutbud. Vi släpper konsertprogram allteftersom de blir klara. Här ser du också vilka konserter vi säljer biljetter till och vilka konserter du kan ta del av på Berwaldhallen Play. Vi försöker behålla så mycket det bara går ur vårt ursprungliga säsongsprogram. I högerspalten hittar du säsongen 20/21 ursprungliga program, så som det var tänkt från början.

KONSERTER I SVERIGES RADIO P2 OCH PÅ BERWALDHALLEN PLAY

Du har väl inte missat att du kan ta del av alla våra konserter i P2 och på Berwaldhallen Play? Det är gratis för alla och du kan se både livesända framföranden och konserter i efterhand i upp till 90 dagar!

ABONNEMANGSSÄSONGEN 2020-2021 UTEBLIR

Eftersom vi inte kommer kunna ha konserter enligt den seriestruktur vi från början planerat för, har vi beslutat att inte erbjuda några abonnemangskonserter under säsongen 20/21.  Läs mer om hur ditt abonnemang påverkas.

När vi öppnar upp för publik igen gör vi det med en lösbiljettförsäljning och du som abonnent kommer få förhandsinformation om de biljetter vi släpper till försäljning. Du som abonnent under säsongen 20/21 behåller din abonnentrabatt om 15% på ord. pris.

BILJETTER OCH KONTAKT

Med anledning av rådande omständigheter har vi på Berwaldhallen beslutat att konsertprogrammet under våren 2021 genomförs utan publik i hallen.

Biljettkassan i Berwaldhallen är stängd tillsvidare men du är varmt välkommen att mejla eller ringa oss, har du frågor hjälper vi gärna till!
Telefon: 08-784 18 00 öppen måndag-fredag kl 12-18
E-post: biljettkontoret.berwaldhallen@sverigesradio.se

Eventuell serviceavgift återbetalas ej.

Att du ska känna dig trygg som konsertbesökare i Berwaldhallen är viktigt för oss! Därför har vi vidtagit en rad åtgärder för både publik och medarbetare för att minimera eventuell smittspridning. Här kan du läsa mer om hur ett konsertbesök går till och vad som gäller vid biljettköp. När vi åter har försäljning, kommer vi ha ett begränsat antal platser till försäljning per konsert som utgår från de bestämmelser som gäller kring offentliga tillställningar och allmänna sammankomster.

NYTT KONSERTPROGRAM VÅREN 2021

Här kan du ta del av vårens uppdaterade konsertutbud. Vi släpper konsertprogram allteftersom de blir klara.
Konserter under våren 2021 genomförs utan publik i Berwaldhallen. 

DITT TRYGGA BESÖK

Vi har vidtagit en rad åtgärder för att göra ditt besök hos oss så tryggt som möjligt. Läs mer om hur vi anpassat salong och foajéer, hur ditt konsertbesök går till samt vad som gäller vid biljettköp.
Konsertprogrammet under våren 2021 genomförs utan publik i Berwaldhallen.

SÄSONGENS URSPRUNGLIGA KONSERTPROGRAM

Här ser du hela konsertprogrammet för säsongen 20/21 så som det var tänkt från början.

BERWALDHALLEN PLAY

Se alla våra konserter gratis på Berwaldhallen Play i upp till 90 dagar!

SÅ PÅVERKAS DITT ABONNEMANG 2020-2021

Läs våra frågor & svar om hur återbetalningen sker för säsongens inställda konserter.

PRESENTKORT

Med anledning av coronaviruset är vi flexibla gällande presentkort som har ett sista giltighetsdatum under pandemin. Har presentkortet ännu inte gått ut kan vi förlänga det åt dig. Kontakta oss via mejl så hjälper vi dig!
biljettkontoret.berwaldhallen@sverigesradio.se

Köp presentkort

Sidan uppdaterad 24 mars 2021.