arrow

DITT TRYGGA KONSERTBESÖK

Med anledning av att terrorhotnivån höjts har vi en förhöjd säkerhet på våra konserter i Berwaldhallen. Från och med augusti 2023 kommer det ske visitation- och väskkontroll av samtliga konsertbesökare vid ankomst till Berwaldhallen samt i Studio 2, Radiohuset. Vi har även en utökad bevakning i form av extra skyddsvakter. Lämna gärna större väskor hemma och kom i god tid till konserten. Vi ber dig även ha din biljett redo när du anländer till Berwaldhallen för snabbare inpassering. Våra konserter startar på utsatt tid.

Uppdatering 16 maj 2024.


BAR & CAFÉ BERWALD
Bar & Café Berwald öppnar två timmar före konsertstart (avvikelser kan förekomma). För aktuella menyer, matbokning och abonnemangserbjudanden besök www.cafeberwald.se.

ÅTERKÖPSREGLER
Du kan avboka din konsert mot ett presentkort som är giltigt i 2 år och kan användas till alla konserter och konsertserier i Berwaldhallen. Avbokningen måste ske senast 24 timmar före konserten. Vid konsert på en lördag eller söndag ska avbokningen ske senast kl. 16:00 på helgfri dag före. Eventuell serviceavgift återbetalas ej.

Vid inställda konserter eller konserter med omfattande programändringar får du pengarna tillbaka.

Se våra köpvillkor.


NÄR DU BESÖKER BERWALDHALLEN

  • Vi har alla ett egenansvar och behöver hjälpas åt för att minska eventuell smittspridning.
  • Stanna hemma om du känner dig sjuk.

SCENKONST MED OMTANKE

Läs mer om Svensk Scenkonsts arbete för säkra evenemang: Scenkonst med omtanke.