arrow

DITT TRYGGA KONSERTBESÖK

Trygghet

Att du ska känna dig trygg som konsertbesökare i Berwaldhallen är viktigt för oss. Därför har vi vidtagit en rad åtgärder för både publik och medarbetare för att minimera eventuell smittspridning.

Vi erbjuder goda möjligheter att hålla fysisk distans till andra sällskap i våra foajéer. Det finns ingen risk för att det blir trångt i salongen. Vi har en stor konsertsal med plats för 1300 konsertbesökare. Ett konsertbesök i Berwaldhallen är ett tryggt konsertbesök.


Biljettköp

Alla biljetter köps på Berwaldhallens hemsida eller över telefon 08 – 784 18 00.
Berwaldhallens biljettkassa kommer öppna för kundbesök i början av september 2021 (datum ej fastställt än).

Alla besökare sprids ut i salongen med utrymme mellan varje sällskap. Du har möjlighet att köpa en till fyra biljetter per order och evenemang, förutsatt att ni tillhör ett sällskap. Intilliggande platser blir ej bokningsbara, allt sker per automatik via vårt biljettsystem.

Vid försäljningsstart i juni 2021 kommer vi erbjuda ett begränsat antal platser till försäljning per konsert, som utgår från de bestämmelser som gäller kring offentliga tillställningar och allmänna sammankomster givna av Sveriges regering. Tillåts vi ha fler besökare i salen i höst, kan antalet komma att ökas på fram till konsertdagen, dock alltid med hänsyn till restriktioner och avståndsregler.

Förmånliga återköpsregler under pandemin

Köpta biljetter återlöses mot presentkort som gäller i 2 år. Återköpet sker senast kl. 13:00 på konsertdagen eller kl. 13:00 på närmaste föregående vardag vid konsert på helgdag. Kontakta oss på telefon 08-784 18 00 eller via mejl biljettkontoret.berwaldhallen@sverigesradio.se. Detta är en tillfällig ändring av våra köpvillkor med anledning av gällande rekommendationer.

Köpta biljetter återlöses mot kontanter vid inställda konserter eller vid konserter med omfattande förändringar i programmet.

Scenkonst med omtanke

På Berwaldhallen följer vi löpande Folkhälsomyndighetens rekommendationer med anledning av coronapandemin. Vi är beredda att ändra i våra åtgärder om det kommer nya riktlinjer.

Sveriges Radios personal har tydliga instruktioner om att stanna hemma från arbetet om de upplever minsta sjukdomssymptom.

Vi finns tillgängliga dygnet runt på Berwaldhallen Play.

Läs mer om Svensk Scenkonsts arbete för säkra evenemang: Scenkonst med omtanke.

Sidan uppdaterades 1 juni 2021