arrow

Frågor och svar om konsertserier säsongen 2020-2021

Med anledning av vår föränderliga och osäkra tillvaro, måste vi tyvärr meddela att Berwaldhallen inte kan erbjuda någon abonnemangshöst eftersom vi inte kommer kunna ha konserter enligt den seriestruktur vi från början planerat.

Jag har redan betalat för mitt abonnemang säsongen 2020-2021, vad händer nu när höstens konserter blivit inställda?
Vi återbetalar beloppet för de inställda konserterna i din konsertserie. Din biljett för vårens abonnemangskonserter påverkas inte av detta. Återbetalningen för konserter september-december sker i en samlad återbetalning under september månad.

Har du betalat via:
Vår hemsida, berwaldhallen.se
Har du betalat med kort, Swish eller faktura via Swedbank Pay på vår hemsida, återbetalar vi beloppet för de inställda konserterna i ditt abonnemang utan att du behöver göra något.

Insättning till bankgiro och betalning med presentkort:
Har du betalat via insättning till vårt bankgiro eller med presentkort (helt eller delvis) ber vi att du kontaktar oss. Då erbjuder vi återköp till ditt konto och du behöver ge oss information om vilken bank det gäller,  clearingnummer och kontonummer. Önskar du ett presentkort istället för pengar tillbaka kan vi ordna ett sådant direkt via mejl om du hör av dig till oss.

Ska jag behålla mitt abonnemang för vårens konserter när allt är så osäkert?
Vi rekommenderar att du behåller ditt abonnemang för vårens konserter tills vi har mer information så att vi kan garantera din plats kommande säsongen.

Kan man fortfarande anmäla byten och boka vänbiljetter från 1 september?
Datumet för att anmäla byten och boka vänbiljetter har flyttats fram från den 1 september och vi återkommer vid ett senare tillfälle med  ett nytt datum för våren 2021.

Jag har inte förnyat min konsertserie ännu, vad händer med min reservation?
De inställda konserterna har tagits bort ur ditt abonnemang och summan för dessa konserter dras automatiskt från totalsumman. Vi behåller din reserverade plats för vårens konserter och rekommenderar att du inte betalar förrän vi har mer information om vårens konserter.

Biljettkassan i Berwaldhallen är stängd tillsvidare men du är varmt välkommen att mejla eller ringa oss, har du frågor hjälper vi gärna till!

E-post biljettkontoret.berwaldhallen@sverigesradio.se 
Telefon 08 784 18 00, öppet vardagar 12-18

Har du frågor om ditt abonnemang och återbetalning?
Vi ber att du i första hand kontaktar oss via e-post, biljettkontoret.berwaldhallen@sverigesradio.se. Abonnenttelefonen är stängd tillsvidare men du når oss via den vanliga telefonbokningen på 08 784 18 00.

Får du e-post från oss?
Hör gärna av dig till oss om du inte har din e-postadress registrerad.

Mer information om läget i Berwaldhallen under hösten hittar du här:
www.berwaldhallen.se/information-angaende-coronaviruset-covid-19/