arrow

Frågor och svar om konsertserier säsongen 2020-2021

Med anledning av vår föränderliga och osäkra tillvaro, måste vi tyvärr meddela att Berwaldhallen inte kan erbjuda någon abonnemangssäsong under 2020-2021 eftersom vi inte kommer kunna ha konserter enligt den seriestruktur vi från början planerat.

Vi ringer för tillfället runt till vissa abonnenter där vi behöver bankkontouppgifter för att göra återbetalning. Detta berör de som betalat för sin konsertserie till vårt bankgiro eller använt presentkort som betalning/delbetalning. Numret vi ringer från är 08-784 24 66 och vi har för tillfället en person som sitter på detta nummer på oregelbundna tider.

Jag har redan betalat för mitt abonnemang säsongen 2020-2021, vad händer nu när samtliga abonnemangskonserter blivit inställda?

Vi återbetalar beloppet för de inställda konserterna i din konsertserie. Återbetalning för inställda konserter under hösten 2020 skedde under september och oktober. Återbetalning för inställda konserter under våren 2021 kommer att påbörjas i november månad och alla abonnenter kommer att bli kontaktade om detta brevledes och via mejl.

Har du betalat via:

Vår hemsida, berwaldhallen.se:

Har du betalat hela summan online med kort, Swish eller faktura via Swedbank Pay, återbetalar vi beloppet för de inställda konserterna i ditt abonnemang utan att du behöver göra något. (OBS! Återbetalning för fakturabetalningar hanteras av Swedbank pay och det är inte alltid dessa insättningar sker till samma konto man betalade från, beroende på om man har varit kund hos Swedbank sedan tidigare eller ej. Vi ber således berörda kunder att kontrollera samtliga konton när ni söker efter insättningen.

Insättning till bankgiro och betalning med presentkort:

Har du betalat via insättning till vårt bankgiro eller med presentkort (helt eller delvis) ber vi dig kontakta oss. Då erbjuder vi återköp till ditt konto och du behöver ge oss information om vilken bank det gäller, clearingnummer och kontonummer. Önskar du ett presentkort istället för pengar tillbaka kan vi ordna ett sådant direkt via mejl om du hör av dig till oss.

OBS! Har du redan bett att få konserterna för våren 2021 återköpta kan du självklart bortse från den här informationen.

Vi förstår att många funderar över vad som händer med era platser nu när vi återlöser hela serien, och svaret är att vi i skrivande stund inte har något svar på detta och får be att få återkomma.

Det är viktigt att notera att även om vi kommer att ge konserter under våren 2021, där vissa är identiska programmässigt och tidsmässigt med de vi skulle haft från början, är dessa fristående konserter utanför abonnemangen. För att gå på någon av dessa konserter behöver man alltså köpa biljett på vår hemsida eller via telefonbokningen. Som abonnent har du givetvis din rabatt på 15% per biljett som är väljbar när du loggar in. Anledningen till att vi ställer in abonnemangskonserterna är att dessa kräver en fullt tillgänglig sal på 1300 platser, vilket vi alltså inte kommer att kunna erbjuda under våren 2021.

Biljettkassan i Berwaldhallen är stängd tillsvidare men du är varmt välkommen att mejla eller ringa oss, har du frågor hjälper vi gärna till!

E-post biljettkontoret.berwaldhallen@sverigesradio.se

Telefon 08 784 18 00, öppet vardagar 12-18

Har du frågor om ditt abonnemang och återbetalning?

Vi ber att du i första hand kontaktar oss via e-post, biljettkontoret.berwaldhallen@sverigesradio.se. Abonnenttelefonen är stängd tillsvidare men du når oss via den vanliga telefonbokningen på 08 784 18 00.

Får du e-post från oss?

Hör gärna av dig till oss om du inte har din e-postadress registrerad.

Mer information om läget i Berwaldhallen under hösten hittar du här:

www.berwaldhallen.se/information-angaende-coronaviruset-covid-19/