arrow

Hyr Berwaldhallen

Från musikalisk nationalscen till prestigefylld konferensadress. Berwaldhallen är inte bara en utmärkt konsertsal, den lämpar sig också utmärkt för stora kongresser, bolagsstämmor, produktlanseringar och konferenser. Presskonferenser, seminarier och mottagningar hör också till återkommande evenemang i Berwaldhallen.

Bjud in en tusenhövdad publik eller den närmaste vänkretsen

Vi har erfarenhet av alla typer av arrangemang, allt från stora orkesterframträdanden och kongresser till soloframträdande och mindre företagssammankomster. Här finns plats för 1300 gäster vid konsert och 900 gäster för konferens, med intilliggande spatiösa foajéer där drinkar och mat kan serveras till alla inbjudna. Foajéerna kan också fungera som möteslokaler och för utställningsarrangemang av olika slag och kan hyras separat.

Från säkerhetskrävande bolagsstämmor till stora prisutdelningar

Berwaldhallen är ofta platsen för stora tv- och radioinspelningar. Som scen och plats för styrelsemöten, kongresser och konferenser blir Berwaldhallen allt mer anlitad. Arrangemang som kräver hög säkerhet för deltagarna, med noggrann behörighetskontroll och effektivt inträdesskydd, förekommer ofta i Berwaldhallen.

Ett konserthus med stora möjligheter

Berwaldhallen har personal med rutin och erfarenhet från stora konserter, konferenser och andra krävande evenemang. Det höj- och sänkbara podiet ger stor flexibilitet och scenen kan anpassas till allt från kammarkonserter till stora presentationer eller produkt-lanseringar. Högtalaranläggningen är av högsta klass och vi ombesörjer kontakt med företag som tillhandahåller ljus-, ljud och AV-utrustning så att tekniken stämmer överens med dina önskemål inför ditt evenemang. Därutöver har vi har ett fullt utrustat kontrollrum som går att hyra för ljudinspelning.

Restaurangen Elwing & Co har avtal i Berwaldhallen och kan ordna catering av olika slag. Vi har även en bevakad garderob och salongsvärdar som publiken kan vända sig till. Vår biljettpersonal hjälper dig på bästa sätt om du har ett evenemang som inkluderar biljettförsäljning.

Utnyttja våra musikkunskaper

Vi har två av Sveriges främsta ensembler i vårt hus, Sveriges Radios Symfoniorkester och Radiokören. Vi förmedlar gärna kontakter till våra musiker om ni t ex vill förgylla er konferens med klassisk musikunderhållning.

Teknik

Huvudsystem (vä/hö):
2 x 18 L-Acoustics KIVA, MF/HF-kluster
2 x 3 L-Acoustics SB18, LF (kardioid-konfiguration bakom resp. MF/HF-kluster)

Utfill (vä/hö):
4 x 3 L-Acoustics KIVA

Bakfill:
3 x 6 L-Acoustics KIVA

Högtalarsystemet drivs av L-Acoustics LA4 dsp-förstärkare.

Här hittar du vad det kostar att hyra Berwaldhallen och vad som ingår.

AKTUELL PRISLISTA

Här hittar du planskisserna över Berwaldhallen, uppdelat i tre plan.

Planskisser över Berwaldhallen

Kontakta oss här:

Tel: 08-784 07 54 (endast uthyrning)
event.berwaldhallen@sverigesradio.se