arrow

Familjedag för alla åldrar - med aktiviteter på Sjöhistoriska museet

aug.

27

Söndag 10:00 - 17:00

Sjöhistoriska museet

På Sjöhistoriska museet kan du följa med på premiären av familjevisningen i utställningen Planet or Plastic? skapad av National Geographic. Vi berättar också om fantastiska lokala initiativ som görs idag för att rädda Östersjön. Följ med på magnetfiske i Djurgårdsbrunnsviken och hjälp till att rensa viken från onödigt skrot som skräpar ner botten. På Sjöhistoriska museet och i Berwaldhallen kan du gå en skattjakt och svara på frågor om musik och havet.

Utställningen Planet or Plastic
Följ med på premiären av familjevisningen i utställningen Planet or Plastic? skapad av National Geographic.
Visningarna sker kl 10.30, 12.00 & 14.30 och varar ca 30 min

Följ med på magnetfiske
Följ med på magnetfiske i Djurgårdsbrunnsviken och hjälp till att rensa viken från onödigt skrot som skräpar ner botten.
Magnetfisket startar kl 11.00, 12.00, 14.00 & 15.00.

Biljetterna till evenemanget är släppta och bokas via denna länk på Sjöhistoriska museet webb. Har du biljett till konserten Vår hjälte jorden i Berwaldhallen erbjuds du 50 % rabatt på entrépriset. Visning och magnetfisket har begränsat antal platser och ingår i entrépriset. Separata biljetter till visning och magnetfisket hämtas i museets entré. Museets skaparverkstad håller också öppet. För mer info om tider för skaparverkstan besök sjohistoriska.se

Fri entré för barn tom 18 år.

Andra händelser under 27 aug

  • Familjedag för alla åldrar - med öppet hus i Berwaldhallen

    Aktivitet

    Berwaldhallen

  • Vår hjälte Jorden!

    Konsert

    13:00 · Berwaldhallen