arrow

Moment 23

Moment 23 – för dig som är mellan 13 och 23 år och vill uppleva klassisk livemusik helt gratis. Du har möjlighet att få en fribiljett till alla konserter i Berwaldhallens regi.

OBS – MOMENT 23 GÅR ENDAST ATT NYTTJA T.O.M. MAJ 2024.

FR.O.M. SÄSONGEN 2024-2025 ERSÄTTS MOMENT 23 MED ETT NYTT UNGDOMSPRIS MED 50% RABATT SOM KAN ANVÄNDAS ONLINE I OCH MED SLÄPPET AV ÖSTERSJÖFESTIVALEN 25/4 2024.

Hur gör jag för att få en biljett?
Du bokar din personliga biljett genom att mejla oss på moment23@sverigesradio.se (vi behöver veta för- och efternamn, födelsedatum, samt namn och datum på din önskade konsert).

(För att veta hur vi använder dina personuppgifter hänvisar vi till vår Integritetspolicy som du hittar HÄR)

När du fått en bekräftelse via e-post hämtar du din Moment 23-biljett på biljettkontoret i Berwaldhallen på Dag Hammarskjölds väg 3. Våra öppettider är torsdag till fredag 12:00-18:00 samt två timmar före respektive konsert.
Obs! Biljetter ska hämtas ut senast en halvtimma före konsert.

Var får jag sitta?
Placering bestäms av personalen i biljettkassan i samband med uthämtning av biljetten och var man får sitta varierar från konsert till konsert. Om man är ett större sällskap där en eller flera personer är mellan 13-23 år och man vill att alla ska sitta tillsammans hänvisar vi till studeranderabatten i samband med biljettköp.

Gäller Moment 23 till alla konserter?
Till i stort sett alla av Berwaldhallens egna konserter (konserter med Radiosymfonikerna och/eller Radiokören) finns en kvot biljetter reserverade för Moment 23.

Glöm inte din legitimation! Du kan lösa ut din biljett från den dag du har bokat den fram till senast 30 minuter före respektive konsert. Var beredd på att legitimera dig i kassan när du hämtar ut din personliga biljett.