arrow

INFORMATION TILL DIG SOM KÖPT BILJETT UNDER VÅREN 2020

Följande gäller för dig som har köpt biljett till konsert under mars - augusti 2020

Vi återbetalar hela beloppet för köpta biljetter. Alla som har en e-postadress kopplad till sitt köp har fått ett mejl med mer information gällande sin inställda konsert.

Biljett köpt via berwaldhallen.se
Du kommer automatiskt få tillbaka pengar på det kort/konto du använde vid köp. Betalade du med ett presentkort, kommer du få ett nytt presentkort mejlat till dig.

För dig som köpt lösbiljett via vår hemsida före den 25 sep 2019
Då vi bytte försäljningssystem i september 2019 kan vi tyvärr inte föra över pengar till ditt kort/konto. Vi ber dig kontakta oss för att få ett presentkort alternativt pengar tillbaka. Vill du ha ett presentkort mejlat till dig går det självklart bra. Hör av dig så hjälper vi dig. Vi ber om ursäkt om detta skapar besvär för dig.

För dig som valt Payex faktura som betalsätt
Du kommer få en kreditfaktura från Swedbank skickad till dig.

Biljett köpt i Berwaldhallens biljettkassa/via bankgiroinbetalning
Vi ber dig kontakta oss för att få ett presentkort alternativt pengar tillbaka. Vill du ha ett presentkort mejlat till dig går det självklart bra. Vi ber om ursäkt om detta skapar besvär för dig.

Abonnemang på en konsertserie under våren 2020
Vi har kompenserat de som abonnerat under våren 2020 för de inställda abonnemangskonserterna  med antingen pengar tillbaka eller presentkort.

Presentkort
Med anledning av coronaviruset är vi flexibla gällande presentkort som har ett sista giltighetsdatum under 2020 (mars-dec 2020). Kontakta oss via e-post så hjälper vi dig!

Kontakta oss så hjälper vi dig
Telefon: 08-784 18 00 öppen måndag-fredag kl 12-18
E-post: biljettkontoret.berwaldhallen@sverigesradio.se
Biljettkontoret i Berwaldhallen håller stängt tills vidare.

Eventuell serviceavgift återbetalas ej.