arrow

Berwaldhallens Adventserbjudanden

Ge bort musik till någon nära och kär, eller varför inte till dig själv!

4:e adventserbjudande - 3 x Klaus Mäkelä!

21-årige Klaus Mäkelä är en nytänd stjärna på den finska dirigenthimlen, följande en imponerande tradition som kallats ”det finska dirigentundret”. Hösten 2017 mötte Sveriges Radios Symfoniorkester Klaus Mäkelä för första gången, ett möte som blev så lyckosamt att han i december samma år tillkännagavs som orkesterns förste gästdirigent med ett kontrakt på tre år. Han har beskrivits av Norrköpings Tidningar som besittande ”en musikalisk intelligens bortom det vanliga” och har på kort tid fått ett stort genomslag både hemma i Finland och runt om i Europa

– Som tema för min första säsong har jag valt Dimitrij Sjostakovitjs symfonier, berättar Klaus Mäkelä. Det är viktig musik för mig. Nummer fem spelades under hösten i Berwaldhallen och under våren spelas nummer sex och sju. Var och en är som en värld i sig!

ADVENTSERBJUDANDE! MÄKELÄ x 3
Välj 3 konserter med Klaus Mäkelä under våren och få 20% rabatt. Du väljer själv din plats i salen till varje konsert.
Till erbjudandet.

Vill du få vårt nyhetsbrev där vi skickar ut erbjudanden och tips, anmäl dig här

Ge bort ett presentkort i julklapp

Med Berwaldhallens presentkort ger du bort en spännande musikupplevelse till någon du tycker om. Kortet kan användas till konserter och abonnemang i Berwaldhallen. Presentkort köper du enklast här eller i Berwaldhallens biljettkontor.

Läs mer här