arrow

HAPPY VOICES UNDER LEDNING AV GABRIEL FORSS - GÄSTARTISTER: PETER & BRUNO

Varmt välkommen på konsert med kören Happy Voices, under ledning av körledare Gabriel Forss.
Kören har repeterat och finslipat repertoaren under våren och när det är dags för avslutningskonsert bjuds det på en härlig blandad repertoar med allt från gospel, svensk pop, soul, rock och musikal. Kvällens konsert gästas av fantastiska Peter & Bruno!

Det här kommer att bli en underbar kväll!

Gabriels körkoncept ”Happy Voices” startade i Stockholm år 2004. Idag finns kören i Stockholm, Malmö och Göteborg och samlar varje vecka under terminen ca 2000 körsångare.
Utan noter, sjunger kören låtar inom många olika genrer.
Oavsett om man har sjungit mycket tidigare eller aldrig någonsin tagit en endaste ton är man välkommen till kören.
Att sjunga tillsammans skapar glädje och välmående och detta märks tydligt då många av körens medlemmar har varit med i flera år.


Medverkande

 

Gabriel Forss är en av Sveriges främsta körledare och en folkkär allsångsledare, som sprider glädje över hela landet med sina sångprojekt.
Gabriels karriär startade i Melodifestivalen med låten ”Bara hon älskar mig” och gruppen Blond, som vann och representerade Sverige i Dublin år 1997.

Genom åren har Gabriel varit körledare för soul- och gospelkören ”One Voice”, programledare för ”Förfest hos Gabriel”, medverkat i ”Körslaget” och ”Så ska det låta” samt varit programvärd för ”Karlavagnen” i Sveriges Radio m.m. Han har släppt självbiografin ”Äntligen” och skivan ”Äntligen Jul”.

Peter Johansson & Bruno Mitsogiannis träffades 2013 och har sedan dess skapat magi på scen. Vare sig det handlar om en gemensam musikal, konsertturné eller företagsevent är resultatet detsamma. Få artister besitter samma förmåga att sprida glädje och energi till sin publik och med röster som kompletterar varandra på ett nästintill perfekt sätt är de en oslagbar duo.

Ungefärlig konsertlängd: 1 tim 15 min utan paus

Extern arrangör: Piece of me AB