arrow

PÅ MINUTEN INTAR BERWALDHALLEN

Pia Johansson, Fredrik Lindström, Helena Lindegren, Olof Wretling och och programledare Hans Rosenfeldt är tillbaka i Berwaldhallen för att spela in två avsnitt av den klassiska radioleken ”På minuten”. Självklart medverkar också Enmanzbandet Erland, med Erland von Heijne på hammondorgel.

Biljetterna kostar 100 kr och överskottet går till Musikhjälpen som i år har temat En tryggare barndom på flykt från krig.
Läs mer om Musikhjälpen här.

Programmet sänds i Sveriges Radio P1 på Julafton och Nyårsafton kl 16:03.

Pia Johansson, Fredrik Lindström, Helena Lindegren och Olof Wretling kommer att göra allt för att prata en hel minut utan att varken tveka eller upprepa sig. Omgiven av ett gäng pratkvarnar är detta lättare sagt än gjort!

På minuten är ett älskat program som har sänts i Sveriges Radio sedan 1969. Den forne panelmedlemmen Hans Rosenfeldt har antagit utmaningen att som programledare se till att samma regler följs idag som för femtio år sedan. När han inte kan slita en tvist kallar han in folkdomstolen, d v s publiken. Vid sin sida har han Erland von Heijne som utgör hela Enmanzbandet Erland – kvällen till ära vid en äkta hammondorgel.


Ungefärlig evenemangslängd: 2 timmar 30 min inkl. paus