arrow

HÖSTKONSERT TEAM PUTTE MED MAGNUS CARLSON

Häng med på en härlig konsert full av låtar i olika genrer. Team Putte bjuder på pop av bl. a. Sia, ABBA och Peter Cetera men även gospel av Kirk Franklin och Ricky Dillard samt finstämt i form av ”Dagen är nära”.
Team Putte ackompanjeras av duktiga musiker som i vanlig ordning leds av kapellmästare Magnus Ahlgren. Gästartist är Magnus Carlson som du har sett i Så mycket bättre och tillsammans med sitt band Weeping Willows. Allt under ledning av Putte Nelsson.


Medverkande

 

Magnus Carlsson är en svensk sångare, kompositör och sångtextförfattare. Han är medlem i Weeping Willows. Han har även som soloartist gett ut ett par album och blivit uppmärksammad för låtarna ”Jag ber dig” och ”Elin” från albumet Ett kungarike för en kram samt låten ”Det värsta av allt” från albumet Allt är bara du, du, du.
Han har också sjungit duett med Sigge Hill på låten ”Norra Kyrkogatan 35”. År 2010 medverkade han på Petters singel ”Gör min dag” från albumet En räddare i nöden.
År 2016 deltog Magnus i Så mycket bättre.

Putte Nelsson startade 2006 kören Sjung Nu i Stockholm tillsammans med Lasse Axelsson. Första terminen kom nästan 600 personer. 2012 hade kören över 1000 medlemmar uppdelade i olika nivåer. Kören sjunger gospel, pop/soul under 11 veckor för att sedan avsluta med en konsert tillsammans med några musiker och en gästartist. År 2013 splittrades Sjung Nu och Putte Nelsson startade det egna körprojektet Team Putte.
I november 2016 firade Team Putte 10-årsjubileum i körsammanhang med två utsålda konserter i Berwaldhallen.
Putte Nelssons kör från Vetlanda vann Körslaget i TV4 år 2012 och Putte kan man också se som vinstutdelare i Postkodmiljonären i TV4.

Ungefärlig konsertlängd: 1 tim 30 min utan paus

Extern arrangör: Putte Nelsson AB