arrow

INSTÄLLD - FAMILJEKONSERT: SING ALONG!

Kom och tralla och sjung med i de mest älskade visorna med allsångsledaren Johan Pejler och musiker ur Sveriges Radios Symfoniorkester samt Sollentuna musikklasser. Denna gång blir det djur och naturtema.


Medverkande

 

Cellisten Johanna Sjunnesson har sedan 1999 sin hemvist i Sveriges Radios Symfoniorkester men rör sig även vant bortom orkestermusikens gränser. Som solist har hon framträtt i Berwaldhallen och på Konserthuset, på Grammisgalan och Polarprisbanketten, på Cirkus och Blå hallen i Stadshuset. Hon har medverkat på mängder av inspelningar för radio, tv och skivor som både kammarmusiker och som studiomusiker med artister i vitt skilda genrer. På senare år har hon även skrivit alltmer egen musik med inspiration från såväl barock och klassiskt till modern ambient-musik och den elektroniska musikscenen. Johanna har studerat vid Kungliga Musikhögskolan för Elmér Lavotha, samt utlandsstudier genom flera stora stipendier. 1997 tog hon solistdiplom med en debutkonsert på Konserthuset i Stockholm.

Bengt Rosengren är solooboist i Sveriges Radios Symfoniorkester sedan 1983. Han har ofta framträtt som solist både i Sverige och utomlands, inte minst med Stockholms Nya Kammarorkester som han också är medlem av. Rosengren är en flitig kammarmusiker, och har ett flertal radio- och grammofoninspelningar bakom sig. I fjol ingick han i World Orchestra for Peace, som bjuder in de mest framstående bland världens orkestermusiker och som leds av Valery Gergiev.

Inställd konsert

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendation och Regeringens beslut om att begränsa offentliga evenemang till max 500 personer är konserten inställd.

Läs mer på vår sida med information om coronaviruset.