arrow

NIKLAS OCH RADIOAPAN - PYJAMASPARTY I BERWALDHALLEN

Lördagen den 14 mars dämpar vi belysningen och gör det mysigt med kuddar, filtar och gosedjur. Sen drar vi igång ett nytt musikäventyr och världens apigaste pyjamasparty! Eller kommer Radioapan att somna, börja drömma och gå i sömnen? Kanske börjar Niklas prata i nattmössan? Den som är vaken får se… Som vanligt är det musiker ur Sveriges Radios Symfoniorkester och barnkonsertvärden Niklas Riesbeck som håller ihop det hela.


SVERIGES RADIOS SYMFONIORKESTER Skriv ut

Medverkande

 

Niklas Riesbeck är skådespelare, sångare och regissör. Efter examen vid Teaterhögskolan i Malmö 1999 har han arbetat med teater, musikteater, egna föreställningar och konserter.

Han har framträtt i ledande roller inom teater och musikal såsom Mamma Mia! – musikalen, Dåliga Mänskor, Tintomara, Lasse-Maja – musikalen, gift dig med mig lite, Jag blir nog aldrig bjuden dit igen m.fl.
På film och tv har Niklas bland annat synts i Det Nya Landet, Wallander, barnprogrammet Piraterna, Blå Ögon.
Niklas har även gästat flera konserthus, däribland Malmö Symfoniorkester, Gävle Symfoniorkester och Jönköpings Sinfonietta, där han förutom att vara solist även stått för regi och manus. Våren 2018 spelar han rollen som Roberto Rossellini i den första uppsättningen av musikalen Camera på Östgötateatern i Norrköping och Stora Teatern i Linköping.

 

 

Passar barn 3-8 år.
Ta gärna med ditt gosedjur till konserten eller köp en Radioapa på plats.
Ungefärlig konsertlängd 1 tim.

Elever från orkesterskolan El Sistema Stockholm spelar i övre foajén 30 minuter före respektive konsert.