arrow

NIKLAS OCH RADIOAPAN - PYJAMASPARTY I BERWALDHALLEN

Vi dämpar belysningen och gör det mysigt med kuddar, filtar och gosedjur. Sen drar vi igång ett nytt musikäventyr och världens apigaste pyjamasparty! Eller kommer Radioapan att somna, börja drömma och gå i sömnen? Kanske börjar Niklas prata i nattmössan? Den som är vaken får se… Som vanligt är det musiker ur Sveriges Radios Symfoniorkester och barnkonsertvärden Niklas Riesbeck som håller ihop det hela.

Konserten spelade in utan publik på plats i Berwaldhallen lördagen den 14 mars 2020.

Se konserten på Berwaldhallen Play.


SVERIGES RADIOS SYMFONIORKESTER
Skriv ut

Medverkande

 

Niklas Riesbeck är sedan 1999 verksam som skådespelare och sångare, och på senare år även som manusförfattare och regissör. Han har framträtt i ledande roller i exempelvis Mamma Mia!, Dåliga mänskor, Lasse-Maja-musikalen, Tintomara och Gift dig med mig lite. På film och tv har han bland annat synts i Det nya landet, Wallander: Läckan, Oskyldigt dömd, Snapphanar och barnprogrammet Piraterna. Han kan höras på skivinspelningar av bland annat Mikael Wiehes Dåliga mänskor och Mamma Mia! på svenska.

Han har även gästat flera symfoniorkestrar som både solist, regissör och manusförfattare, däribland Malmö Symfoniorkester, Gävle Symfoniorkester och Jönköpings Sinfonietta, samt Sveriges Radios Symfoniorkester för vilka han sedan många år skriver, regisserar och leder Niklas & Radioapan.

Han är även en flitigt anlitad dramapedagog. Han undervisar och ger sedan många år mästarkurser vid dansskolan Base23, på Stockholms Musikalartistutbildning och för musikalen Billy Elliot på Malmö Opera samt Kulturhuset Stadsteatern ansvarade han för de unga pojkarnas teaterutbildning.

Ungefärlig konsertlängd: 1 tim