arrow

Niklas och Radioapan, och den magiska piratskatten

Tag med barnen och låt dem  uppleva musik och dramatik på en barnkonsert i Berwaldhallen med Radiosymfonikerna! I november är det dags för ett nytt, spännande och apigt musikäventyr med Niklas & Radioapan.

Radioapan ger sig av långt från sin trädkoja i Sagoskogen tillsammans med Niklas och den här gången ger de sig ut på havet för att leta efter en piratskatt. Jonas Nydesjö dirigerar Sveriges Radios Symfoniorkester och Niklas Riesbeck står som vanligt för manus och framförande.


SVERIGES RADIOS SYMFONIORKESTER Skriv ut

Medverkande

 

Sveriges Radios symfoniorkester är en av Europas bästa och mest mångsidiga orkestrar. Deras repertoar innefattar såväl älskade klassiska verk som ny musik av spännande samtida tonsättare och samarbeten med framstående populära artister i en ständig strävan att utvecklas och bryta ny mark. Orkesterns omfångsrika och högklassiga musicerande har belönats med ett otal priser och lovord i musiktidskrifter och de gör regelbundna gästspel på internationella festivaler och konserthus. Med en sällsynt känsla och lyhördhet, ödmjukhet inför musiken och tillsammans med chefsdirigenten Daniel Harding ligger orkestern i musikalisk framkant på världens stora scener.

Passar barn 3-8 år.

Ta gärna med dig ditt gosedjur och vill du, kom gärna utklädd.
Stråkelever från El Sistema Stockholm, Fagersjöskolan åk 4, spelar i övre foajén kl. 11.20 och kl 13.20.