arrow

Abonnemang

Abonnemangen för säsongen 2017/2018 släpps till försäljning den 25 april.

Pågående abonnemang säsongen 2016/2017:

ONSDAG VÅR 2017

Onsdagar i Berwaldhallen bjuder på musikaliska munsbitar av varierande slag. Flera vackra solokonserter står på programmet. Solistprisvinnaren Sebastian Stevensson spelar Crusells Fagottconcertino. Konsertmästare Malin Broman och Radiosymfonikerna framför Mozarts Violinkonsert nr 3 där Malin Broman både ar solist och musikalisk ledare. Radiokören avslutar säsongen med en vårkonsert i maj.

LÄS MER

calendar-menu

TORSDAG VÅR 2017

Förutom Favoritseriens blandande solister samt en sprakande vårkonsert med Radiokören i maj, lockar de längre konserterna på torsdagsaftnarna med storslagen musik. Den unga violinisten och stjärnskottet Daniel Lozakovitj som gjorde succé under Östersjöfestivalen, återkommer till Berwaldhallen. Kari Kriikku spelar den färgstarka Unsuk Chins Klarinettkonsert tillsammans med Radiosymfonikerna.

LÄS MER

calendar-menu

FREDAG VÅR 2017

Många gåshudsframkallande konserter präglar våren. Hollywood Rhapsody med filmmusik av klassiskt Hollywoodsnitt. Mendelssohns älskade Violinkonsert med Hilary Hahn. Sveriges Radios Symfoniorkester med den unika dirigenten och sopranen Barbara Hannigan framför bland annat Bergs Lulu-svit.

LÄS MER

calendar-menu

LÖRDAG VÅR 2017

Matinékonserterna präglas av storslagen musik för kör och orkester. Serien bjuder på Schumanns storslagna verk för kör och orkester: Scener ur Goethes Faust och Das Paradies und die Peri. Dessutom spelar världsartisten Joshua Bell Bruchs Violinkonsert. Daniel Harding återvänder till Mahler med den femte symfonin. Symfonins fjärde sats, Adagietto, känns igen från filmen Döden i Venedig.

LÄS MER

calendar-menu

CHAMBER UNPLUGGED VÅR 2017

Chamber Unplugged är en serie med kammarmusik i det mindre formatet, där du får nära kontakt med musikerna. Konserterna ges i Radiohusets Studio 2 kl 12.00 och har onumrerade platser. Biljettpersonal finns på plats vid entrén en timme före konsert. Kom och lyssna till den musik som Berwaldhallens musiker och sångare själva har valt!

LÄS MER

calendar-menu

KÖRSERIEN

Radiokörens säsong präglas av spännande samarbeten med såval instrumentalister som dirigenter. Våren kröns med uruppförandet av Calligrammes, ett spännande körverk av Carl Unander-Scharin. Konstnärstrojkan Åsa och Carl Unander-Scharin samt Ludvig Elblaus intar Berwaldhallen med interaktiva installationer och en helt ny musik. En publikupplevelse som kan vara spännande, vacker och fascinerande på en gång.

LÄS MER

calendar-menu

Förmåner

Här hittar du alla förmåner vi erbjuder för dig som är abonnent

Läs mer om förmåner med abonnemang

För dig som älskar musik!

Det bästa sättet att få en regelbunden dos av Radiokören och Sveriges Radios Symfoniorkester är att lösa ett abonnemang till en av våra konsertserier. En konsertserie består av en rad utvalda konserter under hela säsongen. Ett abonnemang är en prenumeration på en av våra konsertserier. Vare sig du föredrar lunchkonserter, kortare onsdagskonserter direkt efter jobbet, matinékonserter på lördagar eller en hel fredagskväll i musikens tecken, så har vi något som passar just dig!

Säsongen 2017/2018

Den 25 april släpps abonnemangen för 2017/2018 till försäljning. Är du befintlig abonnent ska du ha fått programmet och en förnyelseförfrågan hemskickad till dig. 28 april är sista betalningsdag för att behålla din plats i salen.