arrow

Niklas och Radioapan - Orkestersemestern

Följ med Radioapan på riktigt apiga musikäventyr i Berwaldhallen. Utforska nya och spännande världar tillsammans med Niklas Riesbeck, Radioapan och en mindre grupp musiker ur Radiosymfonikerna.

Den radio- och ljudälskande Radioapan ger sig av långt från sin trädkoja i Sagoskogen tillsammans med Niklas Riesbeck och musikerna. Till tonerna av spännande ny musik och riktiga klassiker blir varje stund med Radioapan ett nytt och oförutsägbart äventyr.


Medverkande

 

Niklas Riesbeck är skådespelare, sångare och regissör. Efter examen vid Teaterhögskolan i Malmö 1999 har han arbetat med teater, musikteater, egna föreställningar och konserter.

Han har framträtt i ledande roller inom teater och musikal såsom Mamma Mia! – musikalen, Dåliga Mänskor, Tintomara, Lasse-Maja – musikalen, gift dig med mig lite, Jag blir nog aldrig bjuden dit igen m.fl.
På film och tv har Niklas bland annat synts i Det Nya Landet, Wallander, barnprogrammet Piraterna, Blå Ögon.
Niklas har även gästat flera konserthus, däribland Malmö Symfoniorkester, Gävle Symfoniorkester och Jönköpings Sinfonietta, där han förutom att vara solist även stått för regi och manus. Våren 2018 spelar han rollen som Roberto Rossellini i den första uppsättningen av musikalen Camera på Östgötateatern i Norrköping och Stora Teatern i Linköping.

 

 

Ungefärlig konsertlängd: 1 tim

Passar åldern 3-8
Ungefärlig konsertlängd: 1 tim
Ta gärna med ditt gosedjur på konserten

Spellista