arrow

HAPPY VOICES UNDER LEDNING AV GABRIEL FORSS. GÄSTARTIST: PETER JÖBACK

Varmt välkommen på konsert med kören Happy Voices, under ledning av körledare Gabriel Forss.
Kören har repeterat och finslipat repertoaren under våren och nu när det är dags för avslutningskonsert bjuds det på en härlig blandad repertoar med allt från gospel, svensk pop, soul, till rock och musikal.
Kvällens konsert gästas av ingen mindre än fantastiska Peter Jöback! En artist som kören har längtat så mycket efter att få sjunga tillsammans med!
Det här kommer att bli en underbar kväll!

Gabriels körkoncept ”Happy Voices” startade i Stockholm år 2004. Idag finns kören i Stockholm, Malmö och Göteborg och samlar varje vecka under terminen ca 2000 körsångare.
Utan noter, sjunger kören låtar inom många olika genrer.
Oavsett om man har sjungit mycket tidigare eller aldrig någonsin tagit en endaste ton är man välkommen till kören.
Att sjunga tillsammans skapar glädje och välmående och detta märks tydligt då många av körens medlemmar har varit med i flera år.

Gabriel Forss är en av Sveriges främsta körledare och en folkkär allsångsledare, som sprider glädje över hela landet med sina sångprojekt.
Gabriels karriär startade i Melodifestivalen med låten ”Bara hon älskar mig” och gruppen Blond, som vann och representerade Sverige i Dublin år 1997.
Genom åren har Gabriel varit körledare för soul- och gospelkören ”One Voice”, programledare för ”Förfest hos Gabriel”, medverkat i ”Körslaget” och ”Så ska det låta” samt varit programvärd för ”Karlavagnen” i Sveriges Radio m.m. Han har släppt självbiografin ”Äntligen” och skivan ”Äntligen Jul”.

Peter Jöback har haft (och har fortfarande!) en fantastisk karriär både i Sverige och utomlands. Med sin unika röst behärskar han de flesta musikgenrer.
Peters stora genombrott fick han som Robert i musikalen ”Kristina från Duvemåla”, men redan innan det hade vi sett honom bl a i Melodifestivalen.
Han har gett ut ett flertal album, däribland underbara ”Jag kommer hem igen till jul”.
Peter har varit affischnamn på både West End och Broadway och spelat ”Miss Saigon” och The Phantom of the Opera”.
I Sverige har han medverkat i ett stort antal musikaler som t ex ”Cabaret”, Sweeney Todd” och ”Livet är en Schlager” och mycket, mycket mer.


Ungefärlig konsertlängd: 1 tim 15 min (utan paus)

Extern arrangör: Piece of me AB