arrow

Abonnemang

Är du nyfiken på klassisk musik? Som abonnent får du mer än konserter till ett förmånligt paketpris. Du får sitta på samma plats i salongen, fina förmåner och får dela stora musikupplevelser med andra musikälskare.

Att gå på konsert ska vara enkelt och vi vet att man kan få förhinder. Därför är våra abonnemang flexibla med fler byten. Vi har konsertserier i olika storlekar och prisklasser. Från kortare konserter för dig som vill gå direkt efter jobbet till helaftonskvällar och matinékonserter.

Tre aftnar i Berwaldhallen

Vill du prova på, eller ge bort ett abonnemang till någon i present? Då är det här ett perfekt alternativ.

calendar-menu

Onsdag & Torsdag Favorit

Föredrar du tidiga kvällskonserter, kanske direkt efter jobbet? Eller vill du kunna hitta på något annat efter konsertbesöket? Då kan vår Favoritserie på onsdagar och torsdagar vara något för dig. Det är kortare konserter, ca en timme utan paus. ”Favorit?” tänker du, och ja, förhoppningsvis stämmer det även för dig.

calendar-menu

Torsdag & Fredag Helafton

För en fullödig konsertupplevelse rekommenderar vi en helkväll i Berwaldhallen med en av våra helaftonsserier på torsdagar och fredagar. Här bjuds det på större orkesterverk, kanske en symfoni eller en solokonsert med gästande instrumentalister och sångare av yppersta världsklass.

calendar-menu

Lördag Matiné

Lördagsmatinén är egentligen självförklarande – det är just matinéer på lördagar som bjuds. Musiken är ofta av det större formatet med symfonier och solokonserter. Perfekt när du vill komma i stämning inför lördagskvällen!

calendar-menu

Körserien

I Körserien får du möjlighet att upptäcka Radiokören a cappella och hänföras av dess klanger: himmelskt skira, brutalt starka, ibland på gränsen till vad som är möjligt att göra med den mänskliga rösten.

calendar-menu

Chamber Unplugged

För dig som älskar intim och engagerande kammarmusik passar denna konsertserie perfekt! Med Chamber Unplugged kommer du närmare musiker och sångare ur Sveriges Radios Symfoniorkester och Radiokören och får lyssna till musik som de själva har valt, och ibland även komponerat.

calendar-menu

Allt det här får du som abonnent

Att gå på konsert ska vara enkelt. Som abonnent får du ett mycket förmånligare pris, din egen stol i salongen och rabatt när du köper biljett till andra konserter utanför ditt abonnemang. På vissa serier får du även möjlighet att vid några tillfällen bjuda med dig en vän – utan extra kostnad!
Läs mer här.

Byten- och vänbiljetter 2019/2020

NYHET! Fler byten i våra flexibla abonnemang.
Här hittar du allt du behöver veta angående byten- och vänbiljetter

Musiken berättar historier – som abonnent får du alla kapitel

Att programlägga en konsertsäsong är ett 1000-bitarspussel. Önskemål från ensemblernas programråd, dirigenter och gästartister ska stötas och blötas och sedan mynna ut i ett program där alla bitar faller på plats – för säsongens alla konsertveckor. Det är ett arbete som pågår under flera år…

Onlineköp

För att se dina köpta biljetter, få 15% rabatt på köpen du gör och se övriga erbjudanden som vi ofta skickar till dig som abonnent loggar du in här och anger de inloggningsuppgifter som Berwaldhallen mejlade dig den 27 september i samband med bytet av biljettsystem.