arrow

Öppet hus

Berwaldhallen slår upp dörrarna på vid gavel. Alla nyfikna, gamla som unga, är varmt välkomna in för en mängd olika aktiviteter för de vetgiriga. Prova på orkesterinstrument, sjung med körsångare, eller varför inte dirigera en orkester.

Hela dagen löper olika aktiviteter i såväl Berwaldhallens stora sal som i foajéerna. Café Berwald håller öppet för de fikasugna. Radioapan finns på plats för de minsta besökarna. Dessutom medverkar Kulturskolans orkester och elever från El Sistema.


SVERIGES RADIOS SYMFONIORKESTER arrow RADIOKÖREN Skriv ut

Medverkande

 

Sveriges Radios symfoniorkester är en av Europas bästa och mest mångsidiga orkestrar. Deras repertoar innefattar såväl älskade klassiska verk som ny musik av spännande samtida tonsättare och samarbeten med framstående populära artister i en ständig strävan att utvecklas och bryta ny mark. Orkesterns omfångsrika och högklassiga musicerande har belönats med ett otal priser och lovord i musiktidskrifter och de gör regelbundna gästspel på internationella festivaler och konserthus. Med en sällsynt känsla och lyhördhet, ödmjukhet inför musiken och tillsammans med chefsdirigenten Daniel Harding ligger orkestern i musikalisk framkant på världens stora scener.